PLACE TO BE... New Project



ℝ𝔼𝔻 𝔸𝕃𝔼ℝ𝕋 ΑΠΙΣΤΟΙ
_____________________________
Την Αράχωβα αργήσαμε να την γνωρίσουμε. Από την ημέρα που έγινε όμως αυτό, την επισκεπτόμαστε τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Το βουνό φανταστικό, το χωριό πανέμορφο και οι φίλοι που κάναμε εκεί μας έχουν και τους έχουμε πολύ ψηλά. Ο @sehrito, ο @dimkitsios είναι δύο από αυτούς. Δανειστήκαμε με την άδεια του φυσικά μια από τις πλέον χαρακτηριστικές ατάκες του @sehrito για να αποτυπώσουμε αυτό που μας έρχεται σαν πρώτη εικόνα στον άκουσμα της λέξης Παρνασσός. Τον χτύπο της καμπάνας στην κορυφή του βουνού και τον κόκκινο συναγερμό για τους Άπιστους. Στους φίλους μας εκεί και  σε όλους τους locals του Παρνασσού, είναι αφιερωμένο το project της Αράχωβας. Αράχωβα λοιπόν και Place to be... ΑΠΙΣΤΟΙ. 

ℙ𝔸𝕄𝔼 𝕃𝕀𝔾𝕆...

___________________________

Το surf δεν είναι το πλέον διαδεδομένο σπορ στη χώρα μας παρ' ολ' αυτά τα τελευταία χρόνια διανύει μια ιδιαίτερα ανοδική πορεία. Αν υπάρχει ένα μέρος στη χώρα μας που θα το χαρακτηρίζαμε Μέκκα του surf στην Ελλάδα, εκεί δηλαδή  που οι περισσότεροι παίρνουν το βάπτισμα του πυρός στη μάχη με τα κύματα αυτό δεν είναι άλλο από την Ικαρία. Και σ' αυτό έχουν βάλει το χεράκι τους δύο πολύ καλοί μας φίλοι ο @isidoros_plytas και ο @vassilis_missas με το crew τους, που έχουν δημιουργήσει μια από τις πρώτες σχολές surf στην Ελλάδα το @ikariasurfschool . Στους φίλους μας αυτούς είναι αφιερωμένο το project της Ικαρίας και σε όλους τους locals τoυ νησιού, εμπνευσμένο και από ένα σύνθημα ενός εξαιρετικού graffiti σ' έναν τοίχο στην παραλία της Μεσακτής. Ικαρία λοιπόν και Place to be SURFERS.

𝕊𝕦𝕣𝕗𝕚𝕟𝕘 𝕚𝕤 𝕞𝕪 𝐑𝐄𝐋𝐈𝐆𝐈𝐎𝐍

_____________________________

Αν υπάρχει ένα μέρος στην Ελλάδα όπου μπορούν και συνυπάρχουν εξαιρετικά και χωρίς η μία πλευρά να "ενοχλεί" την άλλη, ο θρησκευτικός και ο εναλλακτικός τουρισμός αυτό δεν είναι άλλο από τη νησί της Τήνου. Από τα πλέον μαγικά νησιά των Κυκλάδων με εξαιρετική κουζίνα, πανέμορφες παραλίες, μεγάλα κύματα και πανηγύρια στα δεκάδες πανέμορφα χωριά του νησιού. Κόσμος φιλόξενος, κόσμος ευγενικός, κόσμος που σε υποδέχεται και σε κάνει να νιώθεις με το καλημέρα... Τηνιακός. Σε όλους αυτούς είναι αφιερωμένο το project της Τήνου, με την αγάπη μας για το surf ωστόσο να αποτελεί τη δική μας... Θρησκεία. Τήνος λοιπόν και Place to be Tiniakoi...

💻 T-SHIRT logo design: @jim_niotzivakis 

🦔 New Project: PLACE TO BE 

🌱 100% GOTS Organic Cotton Compact Spun 

DTF print 

OVERSIZED / S,M,L,XL,XXL