About Us



Η ανάγκη μας για ένα ελεύθερο τρόπο σκέψης, η γνωριμία μας με νέους ανθρώπους και η ανάδειξη του ταλέντου τους, καθώς επίσης και η αναζήτηση – παρουσίαση καινούριων προορισμών ήταν μερικοί από τους λόγους που δημιουργήσαμε το FUIT.

Το free-press περιοδικό που μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετατράπηκε σ' ένα άκρως πολιτισμικό στέκι. Το FUIT art cafe. Ένα χώρο ψυχαγωγίας και δημιουργικότητας, “κάτι παραπάνω από ένα καφέ-μπαρ”, όπως είπε κάποτε και ένας από τους θαμώνες του. Και γνωρίσαμε ανθρώπους με ανησυχίες και κοινά ενδιαφέροντα. Με την ίδια αγάπη για το βουνό και τις θάλασσες, τα ταξίδια και κάθε είδους περιπέτεια και αναζήτηση. Ανθρώπους που σέβονται τη φύση και το περιβάλλον. Ανθρώπους που θέλουν να ζουν ριζοσπαστικά, αλλά κατανοούν πραγματικά τις θάλασσες και τα βουνά και ξέρουν να αναγνωρίζουν την πνευματική τους πλευρά. Και το FUIT ήταν και θα συνεχίσει να είναι σ' αυτήν την πλευρά. FUIT WAS HERE λοιπόν... Το όνομα του νέου μας project. 

Μια σειρά από WEIRD CLOTHING & ACCESORIES αλλά παράλληλα κάτι παραπάνω από ένα απλό clothing brand. Θέλουμε άλλωστε το FUIT να παραμείνει στη ζωή και στην καθημερινότητα σας. Να συνεχίσει να ταξιδεύει και να διασκεδάζει μαζί σας. FUIT WAS HERE... Κάθε μέρα, κάθε στιγμή σε κάθε σημείο του πλανήτη...

 

Fuit Was Here

LIVE TO GET RADICAL